Cloenda de la 4a LLISCA a Matadepera

Aquest dissabte 21 de maig a les 10 h, tindrà lloc la cinquena i última jornada de la quarta temporada de la LLISCA, organitzada per Scrabble Matadepera, al Bar del Casal de la Gent Gran, a la carretera de Terrassa 35 de Matadepera.

En acabar la tercera ronda de la jornada, s’actualitzaran les classificacions i es farà el lliurament de premis. Després hi haurà el dinar de germanor, al mateix establiment, que consistirà en un menú amb aperitiu, paella, postres, beguda (aigua o vi) i cafès per 19.95 € per persona. Al formulari de confirmació d’assistència podeu indicar quantes persones us quedareu al dinar.

En aquesta jornada s’emprarà el DISC (que es basa en el DIEC) com a diccionari arbitral i es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador. Els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si els és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació, abans de les 23.59 hores del dijous 19 de maig, per indicar-nos si podreu assistir a la jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que si només pot venir un dels jugadors del vostre equip, podrà jugar però només comptarà a la classificació individual.

Formulari de confirmació d’assistència:

Correu-e

Quin és el vostre equip?

Assistireu a la jornada?
No

Quins jugadors/es hi participaran?
Jugador/a 1:
Jugador/a 2:
Jugador/a 3:

Portareu rellotge d'escacs?
(Són vàlids telèfons o tauletes amb l'aplicació adient)
No

Quants us quedareu a dinar?

Equips confirmats:

N Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R Dinar
1 Ara i sempre Salvador Batlle Montserrat Ruiz 2
2 I la Europea? Xavier Albons Mariano Rajoy 1
3 LX Salvador Comelles Àlex Abad Felipe Calvo No 3
4 Juguem com mai Hammer Cassanyes Oracle Rico Hurricane Parera 3
5 Mot a mot Joan Torra Javier Larrañaga 0
6 On Bas amb en Bas Miquel Sese 1
7 Parella de fet Antonio Arcas Pep Vinyals No 0
8 Micacos Maria Lluïsa Penelas Joan Barceló
9 Ara sí Karma Duch Joan Montané 1

Equips que no assistiran a la jornada: Fènix, Estoc de mots, Les gates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *