Inici

La LLISCA

Us convoquem a la 5a partida de la DISCA al Prat i a la 6a jornada de la LLISCA a Molins

Anotació

Els propers dijous 4 i dissabte 6 de maig tenim dues noves convocatòries escrablístiques: la de dijous 4 serà la 5a partida del circuit de Duplicades Itinerants de Scrabble en Català (DISCA) al Prat de Llobregat i la del dissabte 6 serà la 6a jornada de la Lliga Itinerant de Scrabble en català (LLISCA) a Molins de Rei. Tot seguit teniu els detalls de les dues convocatòries i els corresponents formularis de confirmació d’assistència.

Continua llegint

Us convoquem a la 4a partida de la DISCA a Manresa i a la 5a jornada de la LLISCA al Prat

Anotació

Els propers dijous 23 i dissabte 25 de març tenim dues noves convocatòries escrablístiques: la de dijous 23 serà la 4a partida del circuit de Duplicades Itinerants de Scrabble en Català (DISCA) a Manresa i la del dissabte 25 serà la 5a jornada de la Lliga Itinerant de Scrabble en català (LLISCA) al Prat de Llobregat. Tot seguit teniu els detalls de les dues convocatòries i els corresponents formularis de confirmació d’assistència. 

Continua llegint

Convocatòria de la 4a jornada de la LLISCA a Manresa

Anotació

Dissabte dia 25 de febrer Manresa acull la 4a Jornada de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català (LLISCA). El lloc on es disputaran les partides és la nova seu d’Òmnium Cultural del Bages, situada al c. Sobrerroca 38. La convocatòria es farà a les 9.45 h i es prega màxima puntualitat perquè cal deixar el local a les 13.00 h. Si veniu en vehicle privat, tingueu present que la zona és de molt difícil aparcament (hi ha zona blava als voltants de la pl. Infants i pl. del Milcentenari i aparcaments privats [1] i [2] propers). Important: guaiteu de no envair la zona videovigilada d’accés restringit per als veïns de la zona de l’ajuntament. Si veniu en transport públic podeu fer-ho o bé amb rodalia de Renfe, baixant a l’estació del Nord sou aprox. a 20 min., o bé amb la línia de FGC, baixant a l’estació de Manresa-Viladordis  sou aprox. a 15 min.

Continua llegint

Miquel Sese guanya la 3a partida de la DISCA a Terrassa

Anotació

Guanyadors DISCA TerrassaLa tercera partida de la DISCA va tenir lloc a l’Ateneu Candela de Terrassa i va estar dirigida per l’Àlex Abad fent el seu paper d’amfitrió.

El guanyador d’aquesta partida va ser en Miquel Sese, amb 809 punts i un 90% d’efectivitat, i la segona classificada va ser la Marta Rovira, amb 633 punts i un 70% de rendiment.

Podeu veure la classificació completa i tots els detalls de la partida a la taula de resultats.

Convocatòria de la 3a partida de la DISCA a Terrassa

Anotació

La tercera partida duplicada de la DISCA serà el dijous 9 de febrer, de 20 a 23 hores, a l’Ateneu Candela, al carrer de Montserrat 136 de Terrassa. S’hi pot arribar amb trens de Rodalies o amb Ferrocarrils de la Generalitat. Recordeu portar el vostre propi joc i fer la reserva de la vostra plaça mitjançant el formulari d’inscripció, tenint en compte que el nombre de places es limita a 16 com a màxim.

Continua llegint

Carles Cassanyes guanyador de la 2a Jornada de la DISCA a Molins de Rei.

Anotació

En la 2ª Jornada de la DISCA a Molins de Rei es van esgotar les 16 places i l’Ateneu Mulei va quedar a tope.

Abans de començar vam lliurar el premi a l’Antonio Arcas, després de corregir l’error que es va produir en la primera jornada i atorgar-li la segona posició que es tant es mereix. També vam tenir l’honor de comptar amb la presidenta de la FISC, la Sayaka Kamikariya, fet que va donar un plus categòric a la trobada.

El club amfitrió, Mots i Més a Molins, es va encarregar de comandar la partida amb el Moisès Solé i el Rafel Canosa, que van fer una tasca molt  bona, tot i la quantitat de participants.

La partida va començar amb un ritme trepidant, marcat per 4 scrabbles en les 5 primeres jugades. Cap dels jugadors va aguantar l’embranzida de l’Eliot (el programa), tot i que n’hi ha va haver força que en van fer 3. Però això només feia que començar: de les 4 següents jugades, 2 van tornar a ser scrabble. És a dir, que en 9 mans hi va haver 6 scrabbles! I amb tanta velocitat, el millor era fer una pausa no fos cas que ens estavelléssim. Ep! Que arriben les pizzes, a sopar!

Abans de la represa, satisfeta la gana, vam projectar la classificació fins a aquell moment que encapçalava en Carles Cassanyes seguit del clan Sesé, primer el Miquel i després l’Elvira.

Quedaven encara força jugades per endavant, tot i que el ritme de scrabbles havia de minvar de forma considerable, si bé les puntuacions de les jugades en força ocasions rondava els mèrits de qualsevol scrabble. Al final de la partida hi va haver 4 jugadors que es van veure beneficiats per una decisió nova que es va introduir: la bonificació de 10 punts en ser l’únic jugador que fes la jugada de més punts: la Balbina Brescó en la 3a ronda, el Miquel Sesé en la 6a, la Sayaka Kamikariya en la 7a i el Carles Cassanyes en la darrera, la 18a.

La classificació final es pot veure en la “taula màgica”, on descobrirem la jugada de cada jugador i la seva puntuació passant-hi el cursor per sobre.

Els premiats en aquesta jornada van ser:

  • Carles Cassanyes en 1a posició, amb 874 punts dels 1027 que va obtenir l’Eliot. Un 85%. Com a principal mèrit cal destacar la regularitat en les jugades, ja que ha aconseguit fer moltes jugades màximes i cap zero.
  • Albert Rodríguez en 2a posició, amb 750 punts, un 73%. A destacar el fet d’haver fet 3 zeros i, tot i així, remuntar posicions a partir de la represa.

Però seria injust no destacar la resta de jugadors, ja que en alguna o altra ronda tots han aconseguit fer alguna jugada màxima.

Finalment, unes imatges de la jornada. La propera a Terrassa!

Quatre instruccions d'inici.

Quatre instruccions d’inici.

Premi de la 1a Jornada per a l'Antonio Arcas. Felicitats!

Premi de la 1a Jornada per a l’Antonio Arcas. Felicitats!

Mitja part!

Mitja part!

L'hora de les pizzes! Segurament el millor, perquè tothom guanya!

L’hora de les pizzes! Segurament el millor, perquè tothom guanya!

El tauler de la represa.

El tauler de la represa.

Els premiats acompanyats dels jutges: Carles Cassanyes, Rafel Canosa, Moisès Solé i Albert Rodríguez.

Els premiats acompanyats dels jutges: Carles Cassanyes, Rafel Canosa, Moisès Solé i Albert Rodríguez.

Convocatòria de la 3a jornada de la LLISCA a Sabadell

Anotació

Dissabte dia 28 Sabadell acull la 3a Jornada de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català (LLISCA). El lloc on es disputaran les partides és el Centre Cívic de la Creu Alta (Can Balsach), situat a la carretera de Lluçanès 16, 3r pis (davant plaça de la Creu Alta). La convocatòria es farà a les 9.30 i es prega màxima puntualitat perquè cal deixar el local a les 13.00 h.

Continua llegint