1a jornada de la LLISCA al Prat de Llobregat

El dissabte 2 de febrer del 2013 de 10 a 14 h, tindrà lloc la jornada inaugural de la LLISCA al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa (carrer de Dolores Ibàrruri nº 45 del Prat de Llobregat), que organitzarà el nou club Scrabble Delta Prat.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

Recordem als equips participants que han de portar un tauler, dos faristols, i un joc de fitxes complet. I que a ser possible duguin també un rellotge d’escacs, també és vàlid un telèfon mòbil intel·ligent o una tauleta amb l’aplicació adient.

Us preguem que confirmeu (o no) la vostra assistència en aquesta primera jornada (abans de les 23.59 hores del dimecres 30 de gener), així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada.

Equips confirmats:

Equip Jugador 1 Jugador 2 Suplent Rll
1 Scrabble Delta Prat -Francesc Gelabert -Manuel Granados
2 Equip XL -Àlex Abad -Salvador Comelles
3 Llenega i Rovelló -Salvador Batlle -Eulàlia Baqués
4 Artemisia -Albert Rodríguez -Isabel Bargalló
5 Parella de tres -Ramon Torres -Marc Ballús
6 Les gates -Rosa Maria Cot -Magda Falcó -Joan Barceló No
7 Xalarem -Anna Moreso -Eduard Borràs
8 Parella de fet -Antonio Arcas -Joan Capdevila No
9 De la Ceba -Eulàlia Llargués -M. Dolors Llargués No
10 Bagencs -Eric Olmedo -Joan Montané
11 Revolts -Xavier Albons -Antonio Caballero
12 Fènix 5630 -Elvira Sesé -Helena Berlanga No
13 Teixint mots -Carles Cassanyes -Salut Arús No
14 Equip parico -Albert Rico -Lluís Parera
15 Cueres -Karma Duch -Àngels Mercè No
16 On Bas amb enBàs? -Miquel Sesé -Gabriel Bas