4a jornada de la 3a LLISCA a Sant Cugat

El proper dissabte 21 de febrer, de 10 a 14 h, tindrà lloc la 4a jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada per l’Associació de Scrabble de Sant Cugat del Vallès a la Casa de Cultura, situada al carrer de Castellví número 8 de Sant Cugat (jardins del Monestir). S’hi pot anar en transport públic agafant la línia S1 dels FGC que va de la plaça de Catalunya de Barcelona a Terrassa, baixar a Sant Cugat i caminar uns quinze minuts en direcció al Monestir de Sant Cugat. Si hi voleu anar en cotxe, hi ha un aparcament públic darrera del mateix edifici.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans. I es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 19 de febrer), per confirmar (o no) la vostra assistència en aquesta jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Jugadors comodins i equips demandants:

  • Jugador comodí: Si sou un jugador comodí amb disponibilitat per aquesta jornada, confirmeu la vostra assistència indicant “Jugador comodí” com a nom d’equip i el vostre nom i cognom com a jugador 1.
  • Equips demandants de comodí: Si el vostre equip no te els dos jugadors mínims per participar en aquesta jornada, podeu fer la confirmació d’assistència indicant “comodí” com un dels vostres jugadors inscrits.
  • Assignació: Els jugadors comodí confirmats s’assignaran als equips demandants per ordre d’inscripció d’ambdós, tenint en compte que un jugador comodí no pot jugar més d’una jornada amb el mateix equip. Mentre els equips demandants no tinguin un comodí assignat restaran com a pendents de confirmació per jugar en aquesta jornada.
  • Equips amb nous jugadors comodins: Si heu trobat un nou jugador comodí disposat a jugar amb vosaltres en aquesta jornada, podeu inscriure directament el vostre equip, indicant el nom del nou jugador comodí com un dels jugadors del vostre equip acompanyat de la paraula “comodí”. També cal que el nou jugador comodí s’inscrigui com a jugador comodí de la LLISCA en aquest formulari.

Equips confirmats:

Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R
1 Carpe Diem  Karma Duch  Marga Colillas
2  Les gates  Rosa Maria Cot  Magda Falcó No
3  Llenega i Rovelló  Salvador Batlle  Joan Andreu  Maria Ribes
4  Atots  Manuel Granados  Dolors Lladós  Maria Verdura
5  Enllaçats per la Llengua  Carles Cassanyes  Eulàlia Llargués No
6  Artemisia  Marta Rovira Anna Daura*
7  Fènix  Elvira Sesé  Helena Berlanga No
8  Delta Prat  Francesc Gelabert  Anna Rodrigo
9  Els Tres Motsqueters  Eric Olmedo  Montse Hergueta*
10  Revolt Tim  Xavier Albons  Isaac Asensio
11  Ilíada  Albert Rico  Lluís Parera  Quimi Portet
12  Parella de fet  Antonio Arcas  Pep Vinyals Joan Capdevila  Sí
13  Micacos  Maria Lluïsa Penelas  Joan Barceló
14 Equip fantasma**  "Àlex Abad"  Gabriel Bas Jugadors lliures No

* Jugador comodí.  ** L’Equip fantasma és format pels jugadors desaparellats de l’Equip XL i de l’On Bas amb en Bas. A les classificacions només computaran els seus resultats individuals.

Equips que no participaran: 3 de lletres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *